Burtech Motor Yağı Performans Arttırıcı 300 Ml Oil Additive
Burtech

Burtech Motor Yağı Performans Arttırıcı 300 Ml Oil Additive

0 Değerlendirme
SKU GER 9160
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
300 Ml
Ürün Açıklaması

Burtech Motor Yağı Performans Arttırıcı 300 Ml Oil Additive

Ürün Açıklaması

Benzin ve dizel motorlar için aşınma ve sürtünme azaltıcı yağ katkısı. Standart yağ katkısı içeriğine ek olarak performans arttırıcı katkısı içeren üstün formüldür. Mineral ve yarı sentetik yağlarda kullanıma uygundur. Ayrıca ürünü kullanmadan önce motor yağının yeni değiştirilmiş olması ekstra verim sağlayacaktır.

Motor yağı performans iyileştirici nedir?

Motor yağı katkıları, motor yağının performansını ve ömrünü artırmak için eklenen yardımcı maddelerdir. Bu katkılar, yağın ısıya dayanıklılığını ve kirletici maddelerin temizlenmesini artırarak, motorun verimliliğini ve ömrünü uzatabilir.

Popüler motor yağı katkıları arasında anti-karartma maddeleri, anti-korozyon maddeleri, anti-seize maddeleri ve yağ filtresi katkıları bulunabilir.

Ancak, motor yağı katkılarının her durumda gerekli olduğu ve her motor için uygun olduğu garanti edilmez. Lütfen araç üreticisi tarafından belirtilen motor yağı özelliklerine uygun olarak katkı seçin ve eklemek için uygun bir zaman ve sıklık belirleyin.

Motor yağı katkıları işe yarar mı?

Motor yağı katkılarının işe yarıp yaramayacağı, motorun ihtiyaçlarına ve özelliklerine bağlıdır. Bazı motor yağı katkıları, yağın ısıya dayanıklılığını ve kirletici maddelerin temizlenmesini artırarak, motorun verimliliğini ve ömrünü uzatabilir. Ancak, her durumda gerekli olduğu ve her motor için uygun olduğu garanti edilmez.

Öncelikle, araç üreticisi tarafından belirtilen motor yağı özelliklerine uygun bir yağ seçmeli ve eklemek için uygun bir zaman ve sıklık belirlemelisiniz. Ayrıca, motor yağı katkılarının kalitesi ve uygunluğu hakkında yeterli bilgiye sahip olmadan kullanmamalısınız.

Kullanım Özellikleri ve Faydaları

  • Yağın yüksek sıcaklık mukavemetini arttırır.
  • Yağın tutunma katsayısı artar.
  • Aşınmaları gidermede, yakıt tüketimini düşürmede, yardımcı üründür.
  • Katalitik konverter ve Dizel Partikül Filtresi (DPF) içeren araçlarda kullanılabilir.

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar