Shell Gadus S3 T100 2 18 Kg Endüstriyel Rulman Gresi
Shell

Shell Gadus S3 T100 2 18 Kg Endüstriyel Rulman Gresi

Tükeniyor
0 Değerlendirme
SKU S 6768.11
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
18 Kilogram
Ürün Açıklaması

SHELL GADUS S3 T100 2

Üstün Özellikli Endüstriyel Rulman Gresi Shell Gadus S3 T100, endüstriyel rulman uygulamalarında optimum performansı vermek üzere formüle edilmiş yüksek teknolojili ürünlerdir. Mineral yağ ve özel bir diüre kalınlaştırıcı ile üretilip, uzun ömür, düşük aşınma ve yüksek sıcaklıklarda bile bozulmaya dayanıklılık özelliklerine sahiptir. Shell Gadus S3 T100, yüksek sıcaklık uygulamalarında pazarda bulunan tam sentetik (PAO) lityum kompleks greslerden daha iyi performans göstermektedir.

Uygulamalar

Shell Gadus S3 T100, özellikle yüksek sıcaklıktaki (150°C), orta yüklü endüstriyel rulmanlar için önerilir. Özellikle uzun kullanım ömrü ve çok uzun gresleme aralıkları sözkonusu olduğunda performansı ortaya çıkar.

Performans Özellikleri

3 Yüksek Sıcaklık Performansı: Kullanılan poliüre kalınlaştırıcı çok yüksek erime sıcaklığına sahip olduğundan, yüksek sıcaklıklarda dahi mükemmel bir performans gösterir. Düşük buharlaşma ve yüksek oksidasyon direnci -20°C ve +150°C arasında verimli bir operasyon sağlar. Dikkatli kullanım ve uygun yağlama aralıkları ile 180°C sıcaklıklarda dahi kullanılabilir.

* Korozyona Karşı Koruma: Hareket halindeki rulmanlar su ile temas halinde olsa bile eğer yeterince kaliteli bir gres kullanılıyorsa genelde korozyon problemi yaşamazlar. Ancak çalışmayan bir greste bu olay karıncalanma ve rulmanın hasar görmesi ile sonuçlanabilir. Shell Gadus S3 T100'ün formülasyonunda bulunan korozyon önleyici katıklar, çalışmayan rulman yüzeylerini su teması durumunda bile korurlar. Shell Gadus S3 T100 gresi az miktardaki tuzlu suya karşı da dayanım gösterir.

* Yük Taşıma Kapasitesi: Özellikle aşırı basınç için üretilmiş olmamasına rağmen, Shell Gadus S3 T100 gresi, demir-çelik endüstrisinin sürekli döküm hatlarındaki gibi, yavaş dönen, yüksek yüklü büyük rulmanlarda başarı ile kullanılmıştır.

* Tekrar Gresleme Aralıkları: Gresleme ömrü, kullanımın koşullarına bağlı olarak büyük değişkenlik göstermektedir. Yük, hız, sıcaklık, hava akımı, toz ve nemli ortam, bu ömrü büyük ölçüde etkiler. Shell Gadus S3 T100 gresinin kullanımı, tekrar yağlama aralıklarının, büyük oranda artırılmasına olanak sağlar.

* Oksidasyon Dayanımı: Shell Gadus S3 T100 gresi, çok yüksek sıcaklıklarda dahi birikinti oluşumunu engelleyen, oksidasyon önleyici bir kat›k paketi içerir. Birçok gresteki sabunlu (lityum, kalsiyum vb. gibi) kalınlaştırıcılardan farklı olarak diurea kalınlaştırıcı yüksek sıcaklıkta oksidasyonu katalize etmez. Tam tersine, diurea, doğal olarak yanmayı önleyici özelliklere sahiptir. Poliüre kalınlaştırıcı, Shell Gadus S3 T100 gresini yüksek sıcaklıklara dayanıklı yapan özelliklerinin en önemlisidir. Shell Gadus S3 T100 gresinin mineral bazyağı, özenle seçilmiştir. Yüksek viskozite indeksine ve mükemmel oksidasyon ve buharlaşma dayanımına sahiptir.

* Tutunma: Shell Gadus S3 T100 gresinin yapısı, düşük dönme hızlarında ve yüksek sıcaklıklarda, kıvamının artmasına yol açar. Dolayısı ile yüksek sıcaklıklarda ve vibrasyonlu ortamda çalışan rulmanlarda bile, Shell Gadus S3 T100 gresi rulmanda tutunup kesintisiz yağlamayı sürdürür.

* Suya Üstün Dayanım: Shell Gadus S3 T100 gresi, hem püskürtme hem daldırma durumlarında, suya karşı yüksek dayanım gösterir.

Çalışma Sıcaklığı

-20°C /150°C (180°C k›sa süreli) Shell Gadus S3 T100 2 NLGI 2 Renk Kahverengi Kalınlaştırıcı Diüre Baz Yağ Mineral Kinematik Viskozite IP 71 @ 40°C cSt ASTM D 445 100 100°C cSt 11 Çalışmamış Penetrasyon IP 50 265-295 @ 25°C 0.1 mm ASTM D 217 Damlama Noktası °C IP 132 250 ASTM D 566-76 Pompalanabilirlik Orta Uzun mesafe için

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar