F6 Radyatör Çatlak Tıkayıcı 300 ML Sızıntı Önleyici
F6

F6 Radyatör Çatlak Tıkayıcı 300 ML Sızıntı Önleyici

0 Değerlendirme
SKU SP 7102.01
Whatsapp
Image
ORİJİNAL ÜRÜN
Faturalı %100 Orijinal Ürün
Image
750 TL Üstü Siparişlerinizde
Ücretsiz Kargo
Litre / Kilogram
500 Ml
Ürün Açıklaması

F6 Radyatör Çatlak Tıkayıcı 300 ML

Soğutma sistemindeki küçük sızıntıları gidermek ve sızıntılara karşı korumak üzere geliştirilmiş sızdırmazlık ürünüdür.

 KULLANIM YERLERİ:

Benzinli, dizel motorlu ve LPG ile çalışan araçların su soğutmalı sistemlerinde küçük sızıntılar görüldüğü zaman kullanılması tavsiye edilir. Sızıntı olmayan durumlarda da sızıntı önleyici olarak kullanılabilir.

ÖZELLİKLERİ ve FAYDALARI

Radyatör, soğutma ve ısıtma sistemindeki küçük sızıntıları önler. Silindir kapak contasındaki sızıntıları önler. Soğutma sistemindeki metal, kauçuk conta ve hortumlara zarar vermez. Organik Asit Teknolojisi de dahil olmak üzere tüm soğutma sıvıları ve antifirizlerle uyumludur. Radyatör su yollarının ve sıcaklık sensörlerinin tıkanmasını önlemek üzere formüle edilmiştir. Pas ve korozyona karşı koruma sağlar. 

KULLANIMI :

Motor çalıştırılır ve tüm ısıtıcı kontrolleri sıcak konumda olacak şekilde motor çalışma sıcaklığına getirilir. Şişe iyice çalkanır, 1 şişe ( 300ml ) F6 Radyatör Çatlak Tıkayıcı, eğer soğutma sistem devresi 2 hortumlu (çıkış ve geri dönüş hortumu) ise genleşme tankından, eğer soğutma sistemine tek hortumlu taşırma tankı bağlanmış ise direkt radyatörden eklenmelidir.Sistemin sirküle etmesi için motor 5 dk çalıştırılır.Eğer soğutma sistemi kirli ise Radyatör sistemi sirküle yoluyla temizlenir ve yeni soğutma sıvısı ile birlikte sisteme konur.F6 Radyatör Çatlak Tıkayıcı ile yukarıda tariflenen işlemler uygulanır.1 şişe (300 ml) F6 Radyatör Çatlak Tıkayıcı 7-10 lt hacmi olan soğutma sistemi için yeterlidir.Geçici süreyle sızıntıları gidermek için kullanımı önerilmektedir.

DEPOLAMA KOŞULU:

Şişe +5⁰C/+35⁰C sıcaklık aralığında güneş görmeyen bir yerde depolanmalıdır. Aksi halde üründe kristallenme gözlenebilir. Kristallenmiş ürün kesinlikle aracın radyatörüne / endüstriyel radyatör sistemlerine aktarılmamalıdır!

Müşteri Değerlendirmeleri

Öne Çıkanlar